Liza au Lait

13 mei 2006

Sokkenruil

Speciaal voor Judith en Marion nog even over de sokken. Ik zou zeggen: doe maar een voorstel. Ik kies dan wat ik het liefste krijg, heheheh. Ben benieuwd waarmee jullie over de brug komen!

5 Comments:

At 13/5/06 16:09, Blogger Judith said...

Hemeltje, daar moet ik even goed over nadenken...

Tot later!

Judith *peins, peins*

 
At 17/5/06 23:56, Anonymous Anoniem said...

ik ben erg benieuwd naar je volgende blog entry met een beschrijving + foto van het microbos ... hihi !!!

 
At 19/5/06 12:20, Blogger Judith said...

Hoi Liza,

En toen bleef het stil...

Door 2 onverwachte en nogal heftige gebeurtenissen in de familie heb ik mijn hoofd niet meer echt bij de eventuele sokkenruil gehad. Je mag van me vragen wat je leuk vindt en graag zou willen krijgen, maar het lukt me niet om met een mooi en origineel tegenbod te komen. Er ligt hier van alles waar je uit zou kunnen kiezen: katoen voor vrouwen, stoffen, pul, wol, handgemaakte zeep, lippenbalsem, enz. Misschien zit er iets van je gading tussen?

Groetjes,
Judith

 
At 19/5/06 22:20, Blogger Liza au Lait said...

Lieve Judith,

Ik wens je in de eerste plaats heel veel sterkte bij wat er speelt in je leven momenteel. Over de ruil: ik wil van jou graag wat PUL met een vrolijk printje als je dat hebt. Hoewel zelfgemaakte zeep ook intrigerend klinkt! Hier kan je wel wat mee he?

 
At 20/5/06 08:56, Blogger Judith said...

Hi Liza,

Hier kan ik zeker wat mee. Dankjewel voor je suggesties, ik kon het zelf even niet bedenken. Ik ga een ruilpakketje voor je samenstellen, leuk!

Zullen we de 'rest' via de mail afhandelen?

Liefs,
Judith

 

Een reactie posten

<< Home